Staj konusundaki yazışmaların sağlıklı yürümesi ve öğrencilere gerekli bilgi akışının sağlanması amacıyla aşağıdaki prosedürün uygulanmasına staj komisyonu tarafından karar verilmiştir:

1. Öğrenciler, başvuru yaptıkları firmadan staj kabul yazılarını “Erciyes Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Başkanlığı”na hitaben alacaklardır. Şayet kabul yazısı posta ile gönderiliyor ise, yazıların mutlaka aşağıdaki adrese gönderilmesi bizzat öğrenci tarafından sağlanmalıdır:

Erciyes Üniversitesi

Mekatronik Mühendisliği Bölümü Başkanlığı

Talas Yolu Melikgazi 38039 – KAYSERİ

1. Gelen yazılar, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne gelecek ve ilgili dönemdeki final sınavlarının bitimine kadar orada muhafaza edilecektir. Gelen yazıları takip etmek öğrencilerin sorumluluğudur. Final sınavlarının bitimine kadar alınmayan staj kabul yazıları bölüm sekreterliği tarafından imha edilecektir.
  2. Öğrenciler, gelen yazılarını bölüm sekreterinden kimlik göstererek, imza karşılığı alacaklardır.