"Avrupa'da Burslu Yüksek Lisans Fırsatı (Son Başvuru Tarihi: 22 Şubat 2015)"

İlgili yazı aşağıda paylaşılmıştır...

Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü (EIT), mühendislik ve bilgisayar teknolojileri fakültesi mezunlarına Avrupa'da burslu yüksek lisans imkânı sunuyor. Konuyla ilgili akademik geçmişe ve tecrübeye sahip olan Fen Fakültesi mezunları da başvuru yapabiliyor.

KIC Innoenergy master programları kapsamında sürdürülebilir enerji konusunda Avrupa'nın en iyi üniversitelerinde eğitim alacak öğrenciler, sektörün önde gelen firmalarında (ABB, Total, Vattenfall and EDF) staj yapma ve yüksek lisans tezi yazma fırsatı da bulabilecekler.

Program kapsamında 7 farklı konuda yüksek lisans seçeneği sunulmaktadır. Başvuru esnasında iki tercih yapılabilir. Başvuru ücreti bulunmuyor.

1.    Smart Electrical Networks and Systems (SENSE)

2.    Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT)

3.    Energy Technologies (ENTECH)

4.    Energy for Smart Cities

5.    Clean Fossil and Alternative Fuels Energy

6.    Renewable Energies (RENE)

7.    European Master in Nuclear Energy (EMINE)

Bu programla ilgili bilgiyi internet sitenizde ve diğer iletişim kanallarınızda paylaşabilirseniz çok seviniriz. Sizlerin aracılığıyla daha fazla öğrenciye ulaşmaktan memnun oluruz. Ekte bilgi broşürlerini de gönderiyorum. Talep edilmesi halinde orijinal kopyalarını posta ile gönderebiliyoruz.

Yüksek Lisans Yapılabilecek Üniversiteler:

Eindhoven University of Technology, Hollanda

Grenoble Institute of Technology, Fransa

Instituto Superior Técnico, Portekiz

Karlsruhe Institute of Technology, Almanya

KU Leuven, Belçika

Paris Institute of Technology, Fransa

Royal Institute of Technology, İsveç

Technical University of Catalonia, İspanya

AGH University of Science and Technology, Polonya

Uppsala University, İsveç

Silesian University of Technology, Polonya

Master Programları Türkiye Temsilcisi: REC Türkiye Proje Yöneticisi Pınar Akpınar, akpinarpinar@gmail.com
Programın Türkiye Çalışmalarına İlişkin Duyuruları için: www.facebook.com/yesilkutu

Ayrıntılı bilgi için:

İnternet Sitesi: www.kic-innoenergy.com/education/master-school
Başvuru Şartları: http://www.kic-innoenergy.com/education/master-school/how-to-apply-for-our-programmes/admission-criteria/
Tanıtım Videoları: http://www.youtube.com/user/InnoEnergy

İletişim için:

Master Programları Sorumlusu: www.kic-innoenergy.com/education/master-school/contact-us/
E-posta: masterschool@kic-innoenergy.com
Skype: innoenergymasterschool (Cuma 15.00-16.00)

Son olarak, bu konuyla ilgili 10 üniversitede bilgilendirme toplantısı yapacağız. Aralık ayında düzenlenecek toplantıların yeri ve tarihleri internet sitelerimizde duyurulacak olup ilgili herkesin katılımına açıktır. Bununla birlikte sorusu olan herkese e-posta aracılığıyla yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Burslu yüksek lisans programlarının duyurularının yayılmasında işbirliğiniz ve desteğiniz bizler için çok kıymetli.

Saygılarımla,

Pınar Akpınar
Proje Yöneticisi / Project Manager
Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye / Regional Environmental Center (REC) Country Office Turkey