Tüm Öğrencilerimize Duyuru:

2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde bölümümüz Mekatronik Kulübü başkanlığı için aday olmak isteyen öğrencilerimiz, başvurularını yazılı olarak 19 Ekim 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kulüp danışmanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer KANAAN’a şahsen yapabilirler.

Adaylarda aranan şartlar:

1. Bölümümüzde 3. veya 4. Sınıf öğrencisi olmak (1. ve 2. Sınıf öğrencileri kulüp başkanlığına aday olamazlar).
  2. Bölümümüzdeki öğrenimi esnasında herhangi bir disiplin cezası almamış olmak

Adaylık başvurusu için gerekli belgeler:

1. Bölümümüze hitaben yazılmış, aday olmak isteyen öğrencinin ismi, öğrenci numarası ve iletişim bilgilerini de içeren imzalı bir dilekçe.
  2. Öğrencinin öğrenimi esnasında herhangi bir disiplin cezası almamış olduğunu belgeleyen Öğrenci İşleri’nden alınacak bir belge.

Başkanlık seçimleri 21 Ekim Çarşamba günü 12:00 – 13:00 saatleri arasında G-106 no’lu sınıfta yapılacaktır.

Bölüm Başkanlığı