Bütünleme Programı 03.06.2016 Cuma Saat 15:00'da kesinleşecektir. Sadece ÇAP ve Yandal program öğrencileri için sınav çakışmalarında program değişecektir. İtiraz süreci kısa olduğu için taslaklar hızlı bir şekilde değişebilir o yüzden itiraz eden öğrencilerin taslakları sürekli incelemesi ve varsa itirazlarını hızlı bir şekilde yapması gerekmektedir.

Not: Başka bölümlerdeki programların kesinleşmesini bekleyip itirazını son zamana bırakan, itiraz ettikleri halde sınav taslaklarını takip etmeyen/zamanında değişim için bilgi vermeyen, aynı gün içindeki sınav yoğunluğuna itiraz eden, memleketine erken gitmek için otobüs uçak vb. biletini önceden alıp da program değiştirmek isteyen, başka bölüm öğrencisi olup mekatronikte ÇAP ve Yandal yapan öğrencilerin itirazları değerlendirilmeyecektir.

Bütünleme Sınav Programı Taslak-1
Bütünleme Sınav Programı Taslak-2