MTU-1, MTU-2 veya Bitirme Ödevi Alan Tüm Öğrencilerin Dikkatine

Yapı malzemeleri satışı ile ilgilenen bir özel sektör firması, farklı türden yapı malzemelerinin satışı kapsamında kullanılabilecek bir robotik otomasyon sistemini hayata geçirmek istemektedir. Bu bağlamda sisteme dair bir fizibilite çalışması (tasarım, potansiyel ekipman listesi, maliyet analizi) yapılması gerekmektedir. Bu konuyu bir proje konusu almak isteyen öğrencilerin aşağıdaki yetkinliklere sahip olması gerekmektedir:

1. 3B tasarım araçları (SolidWorks, NX vb.) ile tasarım yapabilmek.

2. Robotik otomasyon sistemleri alanına ilgi duymak.

2. Yazılı ve sözlü iletişim konusunda belli bir derecede yetkin olmak (veya bu konuda kendini geliştirmeye istekli olmak).

Meslek hayatında gereken önemli becerileri geliştirmek için güzel bir fırsat olan bu konuyu proje çalışması olarak almak isteyen öğrencilerin Doç. Dr. Muzaffer KANAAN ile 29 Şubat 2024 Perşembe mesai bitimine kadar e-mail ortamında (mkanaan@erciyes.edu.tr) ulaşmaları gerekmektedir.

14 Şubat 2024 Çarşamba