ÖNEMLİ! Staj Uygulama Esaslarında Güncellemeler

Mekatronik Mühendisliği Staj Uygulama Esaslarında Güncellemeler

1. Staj Başvurusu (1. veya 2. staj) yapacak öğrencilerin 16.07.2024 tarihinden itibaren teslim edecekleri staj belgelerini şahsen veya şehir dışında olmaları durumunda bir arkadaşı aracılığıyla staj komisyon üyelerine doğrudan teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra e-mail veya posta yoluyla evrak gönderimi ve staj başvurusu kabul edilmeyecek ve dikkate alınmayacaktır.

2. Öğrencilerin işyeri bilgi formu, işyeri onay formu, OBİSİS başvuru formu ve İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim sertifikalarını (veya sertifika yerine MEM217-İSG1 ve MEM218-İSG2 derslerini geçtiğini gösteren transkript belgesini) eksiksiz olarak staj başlangıç tarihinden on gün öncesinde ulaştırmaları gerekmektedir.

3. Zorunlu staj formu talep eden öğrenciler; doldurarak getirdikleri belgeleri şahsen veya şehir dışında olmaları durumunda bir arkadaşı aracılığıyla staj komisyon üyelerine imzalattırabileceklerdir. Zorunlu staj formları e-mail veya farklı şekillerde verilmeyecektir.

4. Öğrencilerin Ulusal Staj Programı kapsamında başvurdukları ve kabul edildikleri gönüllü stajları dışında gönüllü staj başvuruları kabul edilmeyecektir.

5. Öğrenciler aşağıda belirtilen günlerde mesai saatleri içerisinde sadece ilgili staj komisyon üyelerine danışma, evrak teslimi ve zorunlu staj belgesi imzalatma işlemi yaptırabileceklerdir. Ancak ilgili komisyon üyesine ulaşamadıkları durumlarda diğer komisyon üyelerine gidebileceklerdir.

Pazartesi: Doç. Dr. Rüştü AKAY, Staj Komisyon Başkanı

Salı: Arş. Gör. Dr. Memduh SUVEREN, Staj Komisyon Üyesi

Çarşamba: Arş. Gör. Dr. Burak ULU, Staj Komisyon Üyesi

Perşembe: Arş. Gör. Yusuf YILDIRIM, Staj Komisyon Üyesi

Cuma: Arş. Gör. Dr. Şaban ULUS, Staj Komisyon Üyesi

İlgili tüm öğrencilere duyurulur.

Mekatronik Mühendisliği Staj Komisyonu

11 Temmuz 2024 Perşembe